Over SonSense

SonSense staat voor het samenbrengen van inhoud en gevoel. Zo raak je de juiste snaar. Door storytelling met verhalen die je raken: je voelt gelijk goed aan waarom ze zo bijzonder zijn in wat ze doen. SonSense helpt inspirerende mensen en organisaties hun meerwaarde te laten zien. 

Contentmarketing door Storytelling

Ik ben Sonja Remkes, heb een Master in strategische marketing en ruim 20 jaar ervaring. SonSense brengt vraag en aanbod bij elkaar door storytelling. Omdat ik geloof dat dit meest authentieke & effectieve manier is om precies de juiste klanten te vinden en binden.

Storytelling
vanuit je kern

Ik ben nieuwsgierig en ga graag op onderzoek uit. Vaak raak ik zelf ook geïnspireerd door ondernemerschap met een mooie missie. Dan ben ik benieuwd wat de drijfveren en kernwaarden zijn van zo’n organisatie.

Met de juiste vraagstelling krijg ik de essentie boven tafel en schrijf dat makkelijk op in een pakkend leesbaar stukje. Of in een reeks van verhalen die een duidelijke boodschap meegeven.

Die mooie verhalen wil ik graag delen om ook anderen te vinden, binden en inspireren.

Open blik

Voorspelbaarheid is saai, liever blijf ik op ontdekkingsreis. Als student koos ik voor de studie International Business & Strategische Marketing aan de UvA. Daar heb ik niet alleen mijn bul gehaald, maar ook m’n horizon verbreed door delen van mijn studie te doen in de Verenigde Staten, Aruba en Zuid Afrika.

Op ontdekkingsreis

Om die open blik te bewaren, doe ik nog steeds regelmatig projecten in het buitenland. Van marketing communicatie klussen in Peru, India en de Filipijnen tot het geven Engelse les in Thailand en El Salvador. Mijn antenne staat dus altijd aan. Dat geldt ook voor een nieuwe opdracht, ik zie het als een ontdekkingsreis: steeds op zoek naar nieuwe verhalen.

Ga je mee op ontdekkingsreis naar jouw verhaal?

SonSense levert meer dan alleen een mooi verhaal.

Het legt de kern van een organisatie bloot, verwerkt in storytelling. Zo vind en bind je je ideale klanten.

Mag ik jouw verhaal vertellen?
Let’s talk!

Vraag hier een gratis intake met me aan. Samen krijgen we jouw verhaal helder.

15 + 15 =

Sonja Remkes

06 – 24155629